Shows & Workshops

Naast trainingen kan je bij Grupo Mundo Capoeira ook terecht voor verschillende andere activiteiten. Wij verzorgen onder andere shows, demonstraties, workshops, stages, sportkampen, teambuildings, personal trainings, et cetera.

Wij zorgen voor een indrukwekkende demonstratie waarvan het publiek de Braziliaanse energie zal kunnen voelen sidderen. Participatie van het publiek is zeker mogelijk. Capoeira is datgene dat je zoekt om het showgehalte van je event de hoogte in te werken!

Een workshop of stage wordt afgestemd op de groep, en volledig naar uw wensen. De duur en het niveau wordt door u bepaald. Workshops worden gegeven door ervaren instructeurs met een jarenlange ervaring.

Grupo Internacional Mundo Capoeira werkte internationaal al voor talrijke grote namen, merken en televisiezenders. In België werkten we reeds samen met:
Mano Mundo, Momallia, VT4, TMF, VTM, KHM, Libelle, Stad Antwerpen, Nike, Sanoma Magazines, één, Bloso, Alegria Brasil, BorgerRio, Belgacom, Stad Leuven, …

Voor richtprijzen en informatie kan je altijd contact met ons opnemen.

Privélessen en personal coaching

Mestre Dendê biedt ook privélessen aan in capoeira, muziek en percussie. Jij kiest het onderwerp, de duur en intensiteit van de training en Mestre Dendê zal je opvolgen en persoonlijk coachen. Je kan met hem contact opnemen om een afspraak te maken.